Υπάρχουν στιγμές που οι συμπτώσεις είναι τραγικές. Χθες το πρωί, την ίδια ώρα, σε δύο πόλεις της Πελοποννήσου, στην Οβρυά της Αχαΐας και στη Χώρα της Μεσσηνίας, παίχτηκε η τελευταία πράξη του αιματηρού δράματος που σκέπασε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου την περιοχή μας.
Απέραντος θρήνος στην κηδεία της 24χρονης Παρασκευής, που έχασε τόσο άδοξα και ξαφνικά τη ζωή τους, όταν καταπλακώθηκε από βράχο στο Πολυλίμνιο, όπου είχε έρθει εκδρομή. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά για να την αποχαιρετήσει και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εκφώνησε και επικήδειο.
Κάποια χιλιόμετρα πιο κάτω, στο Δήμο Πύλου- Νέστορος και ειδικότερα στη Χώρα, η πόλη είχε ντυθεί στα μαύρα. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου έγινε η κηδεία του 30χρονου Θανάση και του 24χρονου Αντώνη. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα που επιχειρούσε στροφή σε απέναντι δρόμο, στην οδό που ενώνει τη Γιάλοβα με το Κορυφάσιο.
Τα δύο θλιβερά γεγονότα δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στη ζωή να προχωρήσει, αλλά αφήνουν πίσω πολλά ερωτήματα, που έχουν να κάνουν με την πρόληψη. Αλλά αυτή είναι μια ιστορία που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ… Ούτε φυσικά ο πόνος των οικείων των τριών νεαρών.
Α.Π.
«Δάκρυσαν» χθες το πρωί Αχαΐα και Μεσσηνία
Δείτε επίσης.
«Αν αυτοί που μιλάνε άσχημα για εμένα γνώριζαν τι γνώμη έχω γι’ αυτούς, θα μιλούσαν πολύ χειρότερα»
Καλαμάτα ’80: Μετά την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ, ώρα για Volley League και Πανιώνιο…
Α. Σ. Τζούντο Καλαμάτας: Με 13 μετάλλια και 7η θέση στη συλλογική κατάταξη επέστρεψε από το Διεθνές Κύπελλο Ηλιούπολης
ΣΔΥΜ: Εντυπωσιακή εμφάνιση για Δουλκερίδη και Κακαλίκα στο Παρανέστι Δράμας
Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός δημοτικής οδοποιίας 561.935,84 ευρώ
Παρέμβαση ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών για την εκτός σχεδίου δόμηση
319 νέες πιστοποιήσεις επαγγελματιών με την ολοκλήρωση 15 τμημάτων κατάρτισης
Τρίτη Ηλικία: Η συμφιλίωση με τη ζωή
Τοπικά 30.10.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Τοπικά 30.10.2026, 22:00
Λιμάνι Καλαμάτας: Δεν τα χωράει όλα!
Τοπικά 30.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Σάββατο στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.10.2026, 20:00
Αναστάτωση για τις εκδρομές σε σχολεία και γονείς της Μεσσηνίας
Τοπικά 30.10.2026, 19:00
LEADER Μεσσηνίας: Έρχεται η πρόσκληση για ιδιωτικές επενδύσεις
Φόρτωση…



