Σύρραξη αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας για τα μάτια μιας ανήλικης στους Γαργαλιάνους!
Λίγο μετά τις 9.30μμ στο Πάρκο των Γαργαλιάνων φέρονται να πήγαν με άγριες διαθέσεις Πακιστανοί και μετά από έντονη λογομαχία που είχαν με Βούλγαρους που ήταν εκείνη τη στιγμή στο Πάρκο, πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε ξύλο. Αιτία;
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξύλο έπεσε για τα μάτια μιας ανήλικης Βουλγάρας η οποία φέρεται είτε να διατηρεί δεσμό με έναν εκ των Πακιστανών είτε Πακιστανός επιθυμεί σφόδρα να συνάψει σχέση μαζί της!
Οι συγγενείς και λοιποί ομοεθνείς της ανήλικης όμως δε θέλουν το κορίτσι να έχει σχέση με Πακιστανό και οι Πακιστανοί έκαναν «ντου» στους Βούλγαρους επειδή, ακριβώς, δε θέλουν να έχει σχέση η ανήλικη με τον Πακιστανό!
Η σύρραξη διεκόπη από άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και μάλιστα προχώρησαν σε προσαγωγές.
Δύο από τους Πακιστανούς συνελήφθησαν, ένας 30χρονος και ένας 24χρονος.