Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί σε διασταύρωση «καρμανιόλα» στο κέντρο της Καλαμάτα.
Αυτοκίνητο διερχόμενο της οδού Κανάρη, παραβίασε το “Stop”με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που ερχόταν από την Βας. Κωνσταντίνου.
Από τη σφοδρή σύγκρουση των δυο οχημάτων, το ένα κατέληξε στην είσοδο, πολυσύχναστής, καφετέριας, παρασύροντας μάλιστα τραπέζια καρέκλες αλλά και παρτέρια με λουλούδια. Από θαύμα δε βρισκόταν κανείς πεζός στο σημείο τη στιγμή του ατυχήματος.
Οι δυο οδηγοί των οχημάτων καθώς και μια ακόμα επιβάτης, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικο Νοσοκομείο Καλαμάτα για προληπτικούς λόγους, ενώ τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές καθώς και η καφετέρια.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκίνητο «μπαίνει» στην «Καφετέρια – Φούρνο» καθώς ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε μόλις λίγους μήνες πριν ενώ δεκάδες είναι τα τροχαία ατυχήματα στην συγκεκριμένη διασταύρωση.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει επανειλημμένα από το Δήμο να λάβει μέτρα χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ και εδώ στο «θάρρος» μόλις λίγους μήνες πριν γράφαμε για τη μεγάλη επικινδυνότητα στη διασταύρωση της Βας. Κωνσταντίνου με την Κανάρη.
Αυτοκίνητο “μπήκε” σε καφετέρια στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)
