Την προεδρία στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έχει ως στόχο να διεκδικήσει του χρόνου ο γνωστός ποινικολόγος Θοδωρής Μαντάς, ο οποίος αναλαμβάνει πολύ συχνά μεγάλες δίκες και στην Καλαμάτα.
Έτσι, προχθές που έπρεπε να δοθεί αναβολή σε δίκη του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας και συνήγορος ήταν ο κ. Μαντάς, συνεργάτες του ζήτησαν, ει δυνατόν, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής να μην ορισθεί το Νοέμβριο, καθώς για τότε προσδιορίζονται οι εκλογές των δικηγόρων στην Αθήνα.
Όταν, δε, ειπώθηκαν όλα αυτά, στην αίθουσα ήταν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλης, ο οποίος πειραχτικά είπε στους συνεργάτες του κ. Μαντά ότι τον συμβουλεύει να μη θέσει υποψηφιότητα, εννοώντας προφανώς ότι οι εκλογές σε επίπεδο Αθήνας απαιτούν κι άλλα… προσόντα!
Β.Β.
Με στόχο το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
