Εγκαινιάζεται την Κυριακή το αθλητικό πάρκο μοτοσυκλέτας στα Γιαννιτσάνικα


Χρόνια τώρα οι φίλοι της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, του Motocross, Scramble και Enduro αποζητούσαν ένα «σπίτι»! Το δικό τους «σπίτι»! Ένα χώρο όπου θα μπορούσαν να μάθουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να εξασκηθούν, να τρέξουν και να βελτιώσουν την τεχνική τους και να προετοιμαστούν σε έναν χώρο οργανωμένο και ιδανικά φτιαγμένο για το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό άθλημα της αγωνιστικής οδήγησης με μοτοσυκλέτες.
Τους κόπους και τις θυσίες εξάλειψε το κοινό όραμα που αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για τους ανθρώπους του Α.Σ. ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. που με πολλή προσωπική εργασία τα τελευταία δέκα χρόνια αναζητώντας πρωτίστως το χώρο και εν συνεχεία τη συνεργασία και αρωγή φορέων και ανθρώπων, έφτασε η ώρα που το όνειρο αυτό παίρνει σάρκα και οστά!
Την Κυριακή 19 Μαρτίου οι προσπάθειες χρόνων γίνονται επιτέλους πραγματικότητα, αφού μετά από 7 χρόνια λειτουργίας του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. και 3 χρόνων επίμονης και συστηματικής προσπάθειας η πίστα Motocross στο Αθλητικό Πάρκο Καλαμάτας στα Γιαννιτσάνικα ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμη να υποδεχθεί είτε …χομπίστες λάτρεις του Motocross, είτε οργανωμένους αθλητές.
Το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. καλεί φίλους, υποστηρικτές, αρωγούς και όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν στην πρώτη επίσημη ημέρα λειτουργίας της πίστας: «Θα είναι τιμή μας να παραστούν όλοι οι φίλοι μας στα εγκαίνια της πίστας ΜΧ στις 12.30 το μεσημέρι στην Κυριακή 19 Μαρτίου.
Θα ακολουθήσει η βράβευση των αθλητών του Σωματείου για τις επιτυχίες τους την προηγούμενη χρονιά που έφεραν το Σωματείο μας στην πρώτη θέση στο Scramble Νότιας Ελλάδας, και όχι μόνο.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν την προπόνησή τους από τις 09:00 έως 14:30» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. κι ενώ παράλληλα, επ’ ευκαιρίας των εγκαινίων το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. συμπληρώνει φέτος 14 χρόνια ζωής. Κατά το παρελθόν και για δέκα χρόνια λειτουργούσε ως Λέσχη (έτος έναρξης 2003) την τελευταία τετραετία όμως, από το 2011, και υπό νέα διοίκηση λειτουργεί ως Αθλητικό Σωματείο, το οποίο μάλιστα μέχρι στα τέσσερα αυτά χρόνια έχει κατορθώσει με σωστή οργάνωση και μεθοδική λειτουργία να αναδείξει αθλητές και να χαρακτηριστεί ως ένα σταθερά ανερχόμενο και δυναμικό Σωματείο στα πρωταθλήματα της ΑΜΟΤΟΕ στη Νότια Ελλάδα.