Παίζοντας τον… παπά

Παίζοντας τον… παπά

Τη μια φορά που έγινε θέμα ο δήμαρχος Παν. Νίκας «ορκιζόταν» ότι το υπουργείο Πολιτισμού και η ελληνική επιτροπή δεν έδειξαν καμία εύνοια στην απόφαση για την ελληνική πόλη που θα οριστεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021. Το ίδιο έκανε και την επόμενη φορά, που προέκυψε θέμα.
Χθες, όμως, άλλαξε βιολί και με μια σκωπτική ανακοίνωση, ούτε λίγο-ούτε πολύ, κατηγορεί το διαγωνισμό ως… στημένο. Τώρα γιατί μας “άφησαν” και φτάσαμε στον τελικό γύρο, είναι άλλο θέμα.
Όπως μας εξηγεί χθες, “πληροφορηθήκαμε ότι ο Γιάννης Τροχόπουλος, μέλος της ευρωπαϊκής επιτροπής επιλογής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. της Ελευσίνα 2021 Α.Ε. Ο κ. Τροχόπουλος ήταν ένα από τα δύο μέλη της ευρωπαϊκής επιτροπής επιλογής που είχαν ορισθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση (κάθε κυβέρνηση ορίζει δύο μέλη, όταν διαγωνίζονται πόλεις της).
Τι να πούμε… Και εις ανώτερα! Κατά τ’ άλλα, όλα γίνονται αντικειμενικά και αξιοκρατικά”!
Α.Π.