Σε νοσοκομείο της Αθήνας πλέον η 49χρονη που κατακρεουργήθηκε από σκυλιά


Στην κλινική πλαστικής χειρουργικής του Νοσοκομείου Γεννηματά στην Αθήνα συνεχίζεται η νοσηλεία της 49χρονης η οποία κατακρεουργήθηκε από την επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά κάνε κρόσο, ιδιοκτησίας 58χρονου, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.
Για χθες αργά το μεσημέρι είχε αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 58χρονο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, όμως ζητήθηκε αναβολή, καθώς η γυναίκα δεν μπορούσε να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή.
Όπως εξήγησε η κόρη της στο δικαστήριο, η κατάστασή της είναι σοβαρή, σύμφωνα με τις ιατρικές βεβαιώσεις που παρέδωσε στην Έδρα του δικαστηρίου, ενώ ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση από τους γιατρούς της για το πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή και όρισε τακτική δικάσιμο για τις 6 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη μέρα της επίθεσης γιατρός είχε εξηγήσει στην Έδρα του δικαστηρίου ότι η 49χρονη έχει υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στα γεννητικά όργανα και τα πόδια, που είναι σε βαθμό αναπηρίας.
Η γυναίκα είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση το βράδυ εκείνο από τα δύο σκυλιά στη συμβολή των οδών Ηρώων και Βασ. Γεωργίου, καθώς αυτά είχαν ξεφύγει από το περίβολο του σπιτιού που τα είχε ο 58χρονος.
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς διερχόμενοι επενέβησαν και έσωσαν τη γυναίκα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Β.Β.