Σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Καλαμάτας, με το Δημήτριο Καρέλλα, γενικό γραμματέα Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συζητήθηκε και το θέμα λειτουργίας, με ευθύνη του Δήμου Καλαμάτας, της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο, όπου θα φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μικροί μαθητές (σε δύο περιόδους), ΑμεΑ και ηλικιωμένοι.
Εν όψει και της απόφασης για κατανομή της χρηματοδότησης, ο δήμαρχος ζήτησε να δοθούν στο Δήμο Καλαμάτας επιπλέον χρήματα, για την κάλυψη των δαπανών φιλοξενίας μεταναστών στο χώρο της κατασκήνωσης προ ολίγων μηνών.
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου αντιμετώπισε το αίτημα θετικά, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Δημοτική Αρχή.
Ο Δήμος ζητά επιπλέον χρηματοδότηση για τη λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας
