Με ομιλία Σοφιανού και συναυλίες Στόκα και Παπακωνσταντίνου το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ

Με ομιλία Σοφιανού και συναυλίες Στόκα και Παπακωνσταντίνου το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την πραγματοποίηση του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ, που θα γίνει στην πόλη μας την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, στο Πάρκο του Λιμενικού.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην Οκτωβριανή επανάσταση, επανάσταση που οι ίδιοι τη θεωρούν επίκαιρη και στόχο έχουν να γίνει γνωστή και στους νέους της πόλης, καθώς και να γνωρίσουν την ΚΝΕ.
Κεντρικός ομιλητής του Φεστιβάλ θα είναι το μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, με ομιλία που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 19:30 με συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα, θα ακολουθήσει το αφιέρωμα στην Οκτωβριανή επανάσταση, στη συνέχεια συναυλία του Μπάμπη Στόκα και η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.
Την επόμενη ημέρα θα υπάρξουν ξανά συναυλίες από μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα, θα ακολουθήσει η ομιλία του Νίκου Σοφιανού, στη συνέχεια η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τέλος λαϊκό γλέντι.
Να σημειωθεί ακόμα, ότι στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, έκθεση αφιερωμένη στην Οκτωβριανή επανάσταση, παρουσίαση μαθητικών εργασιών, παιχνίδια, έκθεση φωτογραφίας καθώς και παιδότοπος.
Π.Μπ.