Ιστορίες καθημερινής τρέλας στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας


Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων σε ό,τι αφορά το «κλίμα» που δημιουργούν «παροικούντες» στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας. 
Άτομα που αυτοαποκαλούνται αθλητές παρενοχλούν γονείς, αλλά και αθλούμενους, με διάφορους τρόπους. Βρισιές, απειλές, φτυσιές (!!!) με διάφορες «επινοήσεις» κάθε φορά, ή και εντελώς αναίτια. 
Οι διενέξεις που αναπόφευκτα δημιουργούνται μπροστά και σε παιδιά, καθώς οι θιγόμενοι προσπαθούν να καταλάβουν από «πού τους ήρθε» και αντιδρούν αμυνόμενοι, καταλήγουν με την παρέμβαση αστυνομικών υπαλλήλων, πολλές φορές και εντός του χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων του σταδίου. 
Οι αστυνομικοί, των οποίων η παρουσία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, προσπαθούν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους για τη – χωρίς ουσιαστικό λόγο – ταλαιπωρία που υφίστανται. 
Οι αρμόδιοι του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας και η διοίκηση του Σταδίου πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση; Γνωρίζουν κι απλώς παρακολουθούν αναμένοντας το «μοιραίο», με ανυποψίαστους ανθρώπους να «βγάζουν το φίδι από την τρύπα» κάθε φορά; Ή, ακόμα χειρότερα, δεν έχουν αντιληφθεί το μπούλινγκ που υφίστανται πολίτες του Δήμου στους χώρους του Σταδίου, την ώρα που βρίσκονται εκεί για να αθληθούν ή να δουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να αθλούνται;