Με σύμμαχο τον καιρό και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο)


Μπορεί οι προβλέψεις των μετεωρολόγων να αναφέρουν ότι ο καιρός και στην Καλαμάτα θα χαλάσει, αλλά τουλάχιστον η παρέλαση στους δρόμους της πόλης πραγματοποιήθηκε με καλοκαιρία.
Οι εκδηλώσεις στην πόλη μας ξεκίνησαν στις 7 το πρωί όπου σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών, η δε Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας βγήκε στους δρόμους της πόλης και θα παιάνισε θριαμβευτικά θούρια και εμβατήρια.
Στις 8 ακολούθησε  επαρση σημαίας στο χώρο της πλατείας 23ης Μαρτίου, ενώ αποδόθηκαν τιμές από στρατιωτικό άγημα με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας.
Έπειτα ακολούθησε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού,
Έπειτα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση προ του Ηρώου των Πεσόντων στην Πλατεία 23ης Μαρτίου καθώς και κατάθεση στεφάνων.
Λίγο μετά τις 11 ξεκίνησε η παρέλαση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμους, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Αστέριος Πιτσιόρλας.
Οι εκδηλώσεις στην Καλαμάτα θα ολοκληρωθούν στις 17.31 όπου θα γίνει υποστολή σημαίας με τη συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

https://goo.gl/KTVDCw

Δημοσιεύτηκε από ΘΑΡΡΟΣ News στις Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

https://youtu.be/kZ8LmqbQEuo