Ομιλία στο ΓΕΛ Δωρίου με θέμα «Σεξουαλική Αγωγή και Κάπνισμα»

Ομιλία στο ΓΕΛ Δωρίου με θέμα «Σεξουαλική Αγωγή και Κάπνισμα»

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στο ΓΕΛ Δωρίου δόθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με ομιλητή το διακεκριμένο και καταξιωμένο ιατρό Ιωάννη Κωνσταντόπουλο, διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Θέμα της ομιλίας ήταν το κάπνισμα με τις βλαβερές συνέπειές του και η ενημέρωση σχετικά με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Ο ιατρός ανέλυσε λεπτομερώς στους μαθητές τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος και στη συνέχεια τους μίλησε σχετικά με τη σεξουαλική αγωγή και τα νοσήματα που μπορούν να προκύψουν από τις σεξουαλικές επαφές όταν δεν τηρούνται οι απαραίτητες προφυλάξεις. Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές και τους καθηγητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα στον ιατρό σχετικά με τα παραπάνω θέματα.
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΓΕΛ Δωρίου ευχαριστούν τον κ. Κωνσταντόπουλο Ιωάννη για την προθυμία που έδειξε να μιλήσει και να ενημερώσει τους μαθητές.