Πεδίο… μάχης το ΠεΣυ για τον κοριό

Πεδίο… μάχης το ΠεΣυ για τον κοριό

Τα ίχνη του… κοριού στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, έφτασαν, τελικά, μέχρι και το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Κατά τη διάρκειά του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νίκος Πατσαρίνος (σ.σ. ως εισηγητής του θέματος), χαρακτήρισε το θέμα πρωτόγνωρο με προεκτάσεις τόσο πολιτικές όσο και ποινικές. Ο κ. Πατσαρίνος, όπως και σύσσωμη η αντιπολίτευση, ζήτησαν ψήφισμα καταδίκης του γεγονότος.
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης υπεραμύνθηκε για μία ακόμα φορά των ενεργειών του. Ανέφερε ότι επί έξι μήνες η κυρία Αλειφέρη δεν τον είχε ενημερώσει για το γεγονός, κι αυτό αποτελεί “θεσμική” και πολιτική” εκτροπή, για ένα καλοστημένο παιχνίδι κάτω από το τραπέζι με συγκεκριμένη στόχευση.
Κάλεσε, δε, για μία ακόμα φορά την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας να παραιτηθεί, αφού “δεν ανήκει πια στο Σώμα, ενώ υπάρχει και ασυμφωνία μεταξύ των δύο, αφού δεν αποδέχεται τη συμφωνία που είχαν κάνει από την αρχή της πολιτικής τους συνεργασίας».
Α.Π.