Η Ελένη Αλειφέρη μένει, η Αντωνία Μπούζα έρχεται…

Η Ελένη Αλειφέρη μένει, η Αντωνία Μπούζα έρχεται…

Ως υπεύθυνη αντιπεριφερειάρχη για τα ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ετοιμάζεται να ορίσει με απόφασή του (αν δεν την έχει υπογράψει ήδη) ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης την περιφερειακή σύμβουλο Αντωνία Μπούζα.
Αυτό άρχισε να διαρρέει έντονα κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και έρχεται μετά την προχθεσινή απόφαση του κ. Τατούλη να ορίσει τον εντεταλμένο σύμβουλο Απ. Γκούνη αρμόδιο για να υπογράφει τα οικονομικής θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Οι δύο αποφάσεις εναρμονίζονται με την πρόθεση του περιφερειάρχη, να «πετάξει» με κάθε τρόπο εκτός Περιφερειακής Ενότητας την τοπική αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, μετά τη δημοσιοποίηση της έντονης αντιπαράθεσής τους, με την αποκάλυψη της υπόθεσης με τον «κοριό» που είχε τοποθετηθεί στο γραφείο της κας Αλειφέρη.
Η κα Αλειφέρη έχει δηλώσει στις επανειλημμένες προκλήσεις και προσκλήσεις του κ. Τατούλη να παραιτηθεί, πως δεν έχει κανέναν λόγο να το κάνει και παραμένει στη θέση της με τις αρμοδιότητες που εκ του νόμου έχει.
Β.Β.