Τη δική του κινητοποίηση διοργανώνει το ΠΑΜΕ και επιτίθεται σε αυτή της «Κοινωνικής Συμμαχίας»

Τη δική του κινητοποίηση διοργανώνει το ΠΑΜΕ και επιτίθεται σε αυτή της «Κοινωνικής Συμμαχίας»

Ημέρα γενικής απεργίας έχει εξαγγελθεί εδώ και καιρό ότι θα είναι η 30ή Μαΐου, ωστόσο για ακόμα μια φορά οι κινητοποιήσεις και στην Καλαμάτα θα είναι δύο, καθώς το ΠΑΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιήσει δική του. Μάλιστα, υπήρξαν και κατηγορίες για την άλλη κινητοποίηση.
Έτσι, λοιπόν, όπως έγινε γνωστό από το μέλος του ΠΑΜΕ, Παναγιώτη Κουφαλάκο, η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
Ειδικότερα, ο κ. Κουφαλάκος μίλησε για ένα πρόγραμμα δράσης που περιλαμβάνει «πλατύ άνοιγμα» στους χώρους δουλειάς, αλλά και αγωνιστικές πρωτοβουλίες.
Όπως είπε στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν προσμένοντας σε καλύτερες, τάχα, μέρες από τα αφηγήματα της «μεταμνημονιακής εποχής» που αναφέρει στις «αναπτυξιακές» φιέστες η κυβέρνηση, ενώ- όπως σχολίασε- είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας!
 
Επίθεση στην κινητοποίηση της «Κοινωνικής Συμμαχίας»
Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, αναφερόμενος στην κινητοποίηση που έχει διοργανωθεί την ίδια ημέρα από 10 φορείς που αποτελούν την «Κοινωνική Συμμαχία», κάλεσε τον κάθε «τίμιο» συνδικαλιστή, όπως είπε, να γυρίσει την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Οι πλειοψηφίες στις συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) και η πλειοψηφία στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας, με «σημαία» τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, βρίσκονται απέναντι από τις ανάγκες μας, δήλωσε κλείνοντας.
Π.Μπ.