Διάγγελμα Γιώργου Μπέζου εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Διάγγελμα Γιώργου Μπέζου εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών

«Η Πελοπόννησος αξίζει ένα καλύτερο αύριο! Πάμε λοιπόν!»
 
Με έναν τρόπο που αφήνει πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά αντέδρασε προχθές ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, ύστερα από τη δικαίωσή του από δικαστήριο στην Τρίπολη, όπου προσέφυγε για την προάσπιση ακινήτου του, το οποίο κινδύνευσε να χάσει, με δόλιο- όπως σημειώνει- τρόπο, για την ανέγερση του εργοστασίου σκουπιδιών της ΤΕΡΝΑ.
“Αγαπητοί μου φίλοι, σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα προσωπικής και οικογενειακής δικαίωσης απέναντι σε ένα σύστημα που έχει το κέντρο αναφοράς του το Διοικητήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη και την υφιστάμενη Περιφερειακή Αρχή” σημείωσε ο Γιώργος Μπέζος σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, η οποία συνεχίζεται ως εξής: “Ένα σύστημα που καθημερινά οδηγεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Πολίτες της στην οπισθοδρόμηση και στη μιζέρια, μέσα από δόλιες και καλοστημένες μεθοδεύσεις. Καταλάβατε τώρα, φίλοι μου, γιατί ο περιφερειάρχης Τατούλης κατ’ εντολήν της ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ οδήγησε τεχνηέντως τα πράγματα στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για το περιβόητο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών;
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους νομικούς μου συμβούλους Τάκη Γατσόπουλο και Χρήστο Αρχοντή για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που όλο το προηγούμενο διάστημα σταθήκατε δίπλα μου σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Το δίκιο στο τέλος πάντα νικάει. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ!!! ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!».