Περιοδεία Αλέξη Χαρίτση με «δώρα» από αύριο στη Μεσσηνία

Περιοδεία Αλέξη Χαρίτση με «δώρα» από αύριο στη Μεσσηνία

Την Τριφυλία θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης. Η επίσκεψη του κ. Χαρίτση δε θα έχει μόνο τυπικό χαρακτήρα, αλλά αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα προβεί και σε συγκεκριμένες εξαγγελίες για χρηματοδότηση προς το Δήμο Τριφυλίας για μελέτες, δράσεις ή και έργα.
Το δε πρόγραμμα επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης έχει ως εξής: 12.00 Ομάδα Παραγωγών, Φιλιατρά. 12.45 Γεωργική Ανάπτυξη, Φιλιατρά. 13.40 Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Στην Κυπαρισσία, ο κ. Χαρίτσης θα επισκεφθεί και το λιμάνι, για το οποίο ο ίδιος, με υπογραφή του το 2016, εξασφάλισε πίστωση 2,3 εκ. ευρώ, ενώ τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησαν εργασίες επισκευής των ζημιών.
Τo δε Σάββατο το πρωί (στις 10.30) θα επισκεφθεί το κτήμα Παναγιωτόπουλου (οινοποιείο) στον Πύργο Τριφυλίας.
 
Εκτός από την επίσκεψή του στην Τριφυλία, ο αναπληρωτής υπουργός θα συμμετάσχει την Παρασκευή στην πολιτική εκδήλωση στη Μεσσήνη και το Σάββατο θα βρεθεί στο Δήμο Πύλου- Νέστορος, όπου και θα εξαγγείλει την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στους οικισμούς Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βρίσκεται στην Καλαμάτα στη διεθνή συνάντηση στίβου “Παπαφλέσσεια”, ενώ το βράδυ στην Costa Navarino, με αφορμή τον διεθνή αγώνα γκολφ επαγγελματιών κι ερασιτεχνών.