Στο «πλευρό» του Τσώνη 14 αυτοδιοικητικοί από τις παρατάξεις Σαμπαζιώτη και Αναστασόπουλου!


Με δήλωση τους τονίζουν ότι συστρατεύονται με την «Αδέσμευτη κίνηση πολιτών Δήμου Μεσσήνης»
 
Αν και μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, ο δήμαρχος Μεσσήνης «εγκαινίασε» χθες την προεκλογική περίοδο, κάνοντας «επίδειξη δύναμης».
Συγκεκριμένα, σε προγραμματισμένη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χθες το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο, διάβασε δήλωση – επιστολή «συστραύτευσης», η οποία υπογράφεται από 14 αυτοδιοικητικούς του Δήμου Μεσσήνης που στις προηγούμενες εκλογές εκλέχθηκαν με τους συνδυασμούς του Δημήτρη Σαμπαζιώτη και του Στάθη Αναστασόπουλου.
Η δήλωση αυτή έχει ως εξής: «Με αίσθημα ευθύνης, αναγνωρίζοντας την προσφορά της παράταξης της πλειοψηφίας του Δήμου μας, “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης”, συστρατευόμαστε στο πλευρό του δημάρχου κ. Γιώργου Τσώνη, ενισχύοντας τις προσπάθειές του για ένα καλύτερο αύριο».
Την παραπάνω δήλωση υπογράφουν οι: Γεώργιος Γρουσουζάκος (δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης), Διονύσης Τριανταφυλλόπουλος (πρόεδρος Τ.Κ. Χράνων), Γεώργιος Τσικρικάς (πρόεδρος Τ.Κ. Αχλαδοχωρίου), Παναγιώτης Μπίτζας (πρόεδρος Τ. Κ. Λυκίσσης), Ευστάθιος Μαντούκας (πρόεδρος Τ.Κ. Δροσιάς) Δημήτριος Κλεφτόγιαννης (πρόεδρος Τ.Κ. Ζεμπισίων), Παναγιώτης Καρανικολόπουλος (πρόεδρος Τ.Κ. Καστανιών), Παναγιώτης Θεριός (πρόεδρος Τ.Κ. Πεταλιδίου), Αθανάσιος Σκορδάκης (πρόεδρος Τ.Κ. Καλοχωρίου), Αλέξανδρος Διονυσόπουλος (πρόεδρος Τ.Κ. Καρποφόρας), Περικλής Καλογερόπουλος (πρόεδρος Τ.Κ. Λάμπαινας), Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος (πρόεδρος Τ.Κ. Ανδριανής), Σταύρος Μπρατσιάκος (μέλος Τ.Κ. Στρεφίου) και Παναγιώτης Ξαρχάκος (μέλος Τ.Κ. Πεταλιδίου).
Ο Γιώργος Τσώνης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη και ευχαρίστησε τους 14 που υπογράφουν τη δήλωση συστράτευσης στην παράταξή του. Σημείωσε, δε, ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και νέες «προσχωρήσεις», τονίζοντας παράλληλα ότι προχωρούν χωρίς χρώματα και κόμματα με μόνο γνώμονα το καλύτερο αύριο για ολόκληρο το Δήμο Μεσσήνης.
Σε ερώτηση που του έγινε αν η νυν αυτοδιοικητική του ομάδα παραμένει «συμπαγής», καθώς έχει έρθει σε ανοιχτή ρήξη με τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. και αντιδήμαρχο Χρήστο Χριστόπουλο, ενώ ακούγονται και «μουρμούρες» από άλλους αντιδημάρχους, ο κ. Τσώνης ξεκαθάρισε ότι στον ίδιο δεν έχει γίνει καμία διαμαρτυρία ή εκδήλωση δυσαρέσκειας από κανένα μέλος της παράταξής του.
Αναφορικά με τον κ. Χριστόπουλο, σημείωσε ότι όντως φαίνεται να αποστασιοποιείται κάποιες φορές, ωστόσο τόνισε ότι για τον ίδιο ανήκει ακόμα στην παράταξή του και ουδέποτε θέλησε να τον βγάλει, προσθέτοντας ότι είναι δική του απόφαση τι θα πράξει στο μέλλον.
 
 
Του Κώστα Γαζούλη