Μότσαρτ, Σούμπερτ και Μπετόβεν στην Κορώνη


Οι συνθέσεις των μεγάλων κλασικών της μουσικής, Μότσαρτ, Σούμπερτ και Μπετόβεν, μέσα από τις μελωδίες του βιολιού, του πιάνου και του βιολοντσέλου, αναμένεται ότι θα υποβάλουν το χώρο της Ελεήστριας της Κορώνης, σήμερα, Δευτέρα το βράδυ, κατά τη συναυλία που θα δοθεί από Έλληνες και ξένους μουσικούς, στο πλαίσιο του «Ελληνοαυστριακού Μουσικού Καλοκαιριού», υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Είναι συναυλία που έχει ενταχθεί στο Φεστιβάλ Κορώνης 2018 και θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ. Οι μουσικοί που θα δώσουν τη συναυλία είναι η Δανάη Παπαματθαίου-Matschke στο βιολί, η Kerstin Feltz στο βιολοντσέλο και ο Uwe Matschke στο πιάνο. 
Τα έργα που θα ερμηνεύσουν είναι: W. A. Mozart Σονάτα σε σι ύφεση μείζονα για βιολί και πιάνο KV 454. F. Schubert “Arpeggione” Σονάτα για βιολοντσέλο και πιάνο D 821. L. v. Beethoven Πιάνο – Τρίο σε σι ύφεση μείζονα έργο 97 «Του Αρχιδούκα».
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 8 και 5 ευρώ, ενώ οι νέοι κάτω των 18 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο κατάστημα Αλντεμπαράν.
Α.Π.