Με σύνθεση ανάγκης η Καλαμάτα στην Κόρινθο σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος

Με σύνθεση ανάγκης η Καλαμάτα στην Κόρινθο σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κόρινθο (26/8, 17:00).
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος μετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Κόκκαλης, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Λαθύρης, Κανελλόπουλος, Πινδώνης, οι νεαροί, γεν. 2002-2003 Οικονομέας, Κανανάι, Ρουμελιώτης, ο νεαποκτηθείς Χότζας και οι Παντσιώτης, Σταθάς, Κολοκούβαρος, Μπιτσάνης, Καράμπελας που μεπαταπήδησαν εσπευμένα από τον Πανθουριακό προκειμένου να συμπληρωθεί αποστολή.
Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Γιάννης Τσόπελας, καθώς έχει θλάση στον δικέφαλο, ενώ δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές, οι Βούρας, Κασωτάκης, Ψάνης, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Μίνγκας, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, ως επανεγγραφές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν από την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε για τον οποίο η Καλαμάτα ζήτησε επανειλημμένως αναβολή του αγώνα από την ΕΠΟ, η οποία είχε την έμπνευση να ορίσει τόσο νωρίς αγώνες κυπέλλου, χωρίς όμως να εισακουστεί.
Έτσι, στις 5 μ.μ. σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου η ομάδα της Καλαμάτας, με σύνθεση ανάγκης και 16 συνολικά ποδοσφαιριστές αποστολή, είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, απέναντι στην Κόρινθο 2006. Παρ’ όλα αυτά, ας ελπίσουμε με το δεξί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Όπως, δε, ανακοινώθηκε χθες από την ΕΠΟ την Δευτέρα 27/08/2018 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή η κλήρωση της β΄ φάσης του ενοποιημένου Κυπέλλου Ελλάδος.
 
Ανακοίνωσε Χότζα 
Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοίνωσε χθες και την συμφωνία με τον 20χρονο ακραίο επιθετικό Δημήτρη Χότζα, ενώ είχε προηγηθεί μια μέρα πριν η απόκτηση του Μάριου Ζελέκου.
Ο Δημήτρης Χότζας γεννήθηκε στο Φιέρ της Αλβανίας στις 28/6/1998 αλλά λίγους μήνες μετά η οικογένειά του μετακόμισε στην Μεσσηνία. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Πατίστα της Καλαμάτας ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Καλαμάτας, ΑΟ Διαβολιτσίου, Χώρα, Δόξα Μεγαλόπολης και Εθνικό Μελιγαλά.
Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας fckalamata.gr για το μεγάλο αυτό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία, ο Δημήτρης Χότζας τόνισε:
“Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα. Η Καλαμάτα είναι πολύ μεγάλο μέγεθος και θα δουλέψω σκληρά να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Είμαι αισιόδοξος για την φετινή χρονιά και πιστεύω πως η δουλειά που γίνεται θα αποδώσει καρπούς και η ομάδα θα κερδίσει την άνοδο”.