Παν. Αλευράς, Μεν. Γερονικολός, Ι. Διονυσόπουλος οι πρώτοι του ΚΙΝ.ΑΛ. από Μεσσηνία

Παν. Αλευράς, Μεν. Γερονικολός,  Ι. Διονυσόπουλος οι πρώτοι του ΚΙΝ.ΑΛ. από Μεσσηνία

Εννιά πρόσωπα είχε προτείνει για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία, για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, η Νομαρχιακή Επιτροπή του στο γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην Καλαμάτα. Πρόκειται για τους Άρη Αλεξόπουλο, Παναγιώτη Αλευρά, Τάκη Αναστόπουλο, Μενέλαο Γερονικολό, Γιάννη Διονυσόπουλο, Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Χρήστο Μπούρα, Αλεξάνδρα Σκορδάκη και Κώστα Τσαπόγα.
Παράλληλα, με το θέμα των Πρεσπών να εντείνει την εκλογολογία, στο ΚΙΝΑΛ βρίσκονται στην τελική ευθεία για την πλήρη κατάρτιση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε ποσοστό σχεδόν 80% και αναμένεται να εγκριθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Κ.Ε. του κόμματος.
Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους που έχουν σχέση με τη Μεσσηνία, να σημειώσουμε ότι, όπως όλα δείχνουν, η Νάντια Γιαννακοπούλου θα είναι υποψήφια στο δυτικό τομέα της πρώην Β΄ Αθηνών.
Για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία, από τα πρόσωπα που είχε προτείνει η Νομαρχιακή Επιτροπή θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι μέχρι τώρα οι: Μενέλαος Γερονικολός, Παναγιώτης Αλευράς και Γιάννης Διονυσόπουλος. Πρόκειται για τρία γνωστά ονόματα στην κοινωνία της Μεσσηνίας, με τον Μενέλαο Γερονικολό, μέχρι στιγμής, να αποτελεί ηλικιακά τη νέα “φουρνιά” πολιτικών. Ο Παναγιώτης Αλευράς είναι ήδη γνωστός από την ενασχόλησή του για χρόνια με την Αυτοδιοίκηση, ενώ ο Γιάννης Διονυσόπουλος, με καταγωγή από το Πεταλίδι, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και με ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, σύμφωνα με το βιογραφικό του.
Α.Π.