Καταζητούμενος για δολοφονία και τη ληστεία σε τράπεζα της Μεσσήνης ο ένας ληστής των Αμπελοκήπων

Καταζητούμενος για δολοφονία και τη ληστεία σε τράπεζα της Μεσσήνης ο ένας ληστής των Αμπελοκήπων

Ο 32χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι ο ένας από τους δύο δράστες που εισέβαλαν χθες σε κοσμηματοπωλείο στους Αμπελόκηπους.
Εξετάζοντας το υλικό από το βίντεο του κλειστού κυκλώματος του κοσμηματοπωλείου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο ληστής με τα ακάλυπτα χαρακτηριστικά ήταν ο Ένο Μάτα, ο Αλβανός καταζητούμενος ως ο ένας από τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου. τον Οκτώβριο του 2017.
Μάλιστα, ήταν εκείνος που χαστούκισε την κόρη του ιδιοκτήτη.
Μετά τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου, που διέπραξε μαζί με τον Ιμπραχίμ Μπραχιμάι, ο οποίος πρόσφατα σκότωσε μέσα στις φυλακές τον συγκατηγορούμενό του Αλμπέρ Μπάκο, ο Μάτα έχει ληστέψει το κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου και μία τράπεζα στη Μεσσήνη, όπου διέφυγε με αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από το Ρέθυμνο Κρήτης και βρέθηκε καμένο έξω από χωριό στην Αρκαδία. 
Στη ληστεία στου Ζωγράφου, τον Ιούνιο του 2018, είχε αφήσει σημείωμα που υπέγραφε ως «Φτερωτός Μαραντόνα», στο οποίο είχε αναφέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.
protothema.gr