Μάκης Βορίδης: «Το 2019 στέλνουμε το μήνυμα Ποτέ Ξανά Αριστερά σε όλες τις κάλπες»

Μάκης Βορίδης: «Το 2019 στέλνουμε το μήνυμα Ποτέ Ξανά Αριστερά σε όλες τις κάλπες»

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα 
 
 
 Μεγάλη επιτυχία είχε χθες το βράδυ η εκδήλωση κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας στο «Elite city Hotel Resort». Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην Υπουργός και εν ενέργεια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.
Ο Μάκης Βορίδης κατά την ομιλία του εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τη ως το λάθος που δεν έπρεπε να συμβεί στη χώρα. Παράλληλα, εξήρε την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που κάτω από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες για τη χώρα, αρνήθηκε να ικανοποιήσει αυτά τα οποία ζητούσαν οι ξένες δυνάμεις ως προς την παραχωρήση της δημόσιας περιουσίας, αλλά και στα σχέδιά τους για το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.
 
Περιφερειακές εκλογές
Αναφορικά με τις περιφερειακές εκλογές, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι είναι βαθιά πολιτικές,  η δε Νέα Δημοκρατία θέλει Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο τον Παναγιώτη Νίκα, που από κοινού με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα οδηγήσουν τη χώρα και την Πελοπόννησο σε τροχιά περηφάνειας και ανάπτυξης. Δεν παρέλειψε ωστόσο να αφήσει αιχμές και για «προδότες» του κόμματος , του οποίους όπως είπε οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα τους τιμωρήσουν σκληρά στην κάλπη.
 
Χαιρετισμοί
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας Νατάσας Κυριακοπούλου, η οποία  κάλεσε σε συστράτευση τόσο τα στελέχη, όσο  και τα μέλη του κόμματος στη Μεσσηνία, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει το συντομότερο Πρωθυπουργός.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του δημάρχου Καλαμάτας και υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος τόνισε ότι το 2019 είναι η χρόνια που οι νίκες της Νέας Δημοκρατίας σε εθνικό, ευρωπαϊκό και περιφερειακό επίπεδο, θα οδηγήσουν τη χώρα από την υποτέλεια και πάλι στην υπερηφάνεια.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η βουλευτής Β΄ Αθηνών, υποψήφια Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, εκφράζοντας τη συγκίνησή της για την παρουσία της στη Μεσσηνία, καθώς η οικογένειά της κατάγεται από τον Πήδασο Πυλίας, ενώ πρόσθεσε ότι η πορεία της στην πολιτική οφείλεται στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα, που μαζί του ξέρει ότι βρίσκεται πάντα στη βατή πλευρά της ιστορίας.
Εκτός των εκατοντάδων Νεοδημοκρατών που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου Elite, «δυναμικό» “παρών” έδωσαν όλα τα στελέχη του κόμματος στη Μεσσηνία, υποψήφιοι βουλευτές, πλήθος αυτοδιοικητικών απ’ όλη την Πελοπόννησο, καθώς και όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία στους Δήμους της Μεσσηνίας.
 
Του Κώστα Γαζούλη 
Φωτογραφιές: Στασινός Μουτσούλας