Διεργασίες για γυναίκες στο ΚΙΝ.ΑΛ. στη Μεσσηνία μετά και την άρνηση της Γεωργίας Παναγοπούλου

Διεργασίες για γυναίκες στο ΚΙΝ.ΑΛ. στη Μεσσηνία μετά και την άρνηση της Γεωργίας Παναγοπούλου

Δεν αποδέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφια η αντιδήμαρχος Μεσσήνης
 
Τα χρονικά περιθώρια για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων σ’ όλη τη χώρα «στενεύουν» και στο ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία βρίσκονται σε αναζήτηση τριών γυναικών, έτσι ώστε να «κλείσουν» το ψηφοδέλτιο στο νομό. Είναι δεδομένο, δε, ότι αυτό που αναζητούν τα στελέχη του κόμματος εδώ είναι υποψήφιες που όχι μόνο θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο, αλλά θα δώσουν και μια μεγαλύτερη «ώθηση».
Η «γυναικεία» στελέχωση, πάντως, έγινε ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση, καθώς η αντιδήμαρχος Μεσσήνης, Γεωργία Παναγοπούλου, επιβεβαιώνοντας το «ρεπορτάζ» του «Θάρρους» σχετικά με την πρόταση που είχε δεχθεί, απάντησε αρνητικά τελικά.
Η κα Παναγοπούλου έκανε γνωστές τις προθέσεις της, χθες το απόγευμα, με δημόσια τοποθέτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο «Facebooκ», όπου σημείωσε ότι την τιμά η πρόταση που της έγινε από το ΚΙΝΑΛ, ωστόσο αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον της βρίσκεται στο Δήμο Μεσσήνης.
Αναλυτικά αναφέρει: «Τιμή μου και σας ευχαριστώ! Η κοινωνία των συμπολιτών μου με τίμησε με τρόπο άριστο και συγκινητικό.
Οι 800 περίπου σταυροί που πήρα δεν είναι μόνο ένας ικανοποιητικός αριθμός, είναι μια μεγάλη δύναμη να συνεχίσω για το καλό του τόπου, την ευημερία των συμπολιτών μου, την ολοκλήρωση του οράματος του Γιώργου Τσώνη, αλλά και κάθε καλής προσπάθειας για το Δήμο μας στο μέλλον.
Η συμμετοχή μου στις εκλογικές διαδικασίες δεν είναι αυτοσκοπός και προσωπική δικαίωση, αλλά με τιμά ιδιαίτερα το κάλεσμα του Κινήματος Αλλαγής να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Νομού Μεσσηνίας.
Επικεντρώνω σε αυτή τη φάση της δράσης μου την αγωνία μου και το ενδιαφέρον μου για το Δήμο μας.
Τέλος και σε κάθε περίπτωση, τιμή μου και σας ευχαριστώ!».
Στον αντίποδα, σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγονται ως υποψήφιες οι Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου (Μεσσήνη) και Ευγενία Βεργοπούλου (κόρη του πρώην δημάρχου Κορώνης Δημήτρη Βεργόπουλου), καθώς και οι υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι, Δήμητρα Γεωργακοπούλου (Πυλία) και Μαρία Καπογιάννη.   
Να υπενθυμίσουμε ότι σε επίπεδο «ανδρών» το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει «κλείσει» τις 4 θέσεις, με τον Άγγελο Αντωνόπουλο, κτηνίατρο, με καταγωγή από την Τριφυλία, να συμπληρώνει τις υποψηφιότητες των Μενέλαου Γερονικολού, Παναγιώτη Αλευρά και Ιωάννη Διονυσόπουλου, που είχαν γίνει γνωστές από το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.
 
Του Κώστα Γαζούλη