Τριήμερο ανθρωπιάς στο Μέγαρο Χορού για Παιδικά Χωριά SOS

Τριήμερο ανθρωπιάς στο Μέγαρο Χορού για Παιδικά Χωριά SOS

Όταν ένα δελτίο εισόδου ισοδυναμεί με μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο… 
Από τις 14 έως κα τις 16 Ιουνίου ο αύλειος χώρος του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα πλημμυρίσει από μουσική για καλό σκοπό. Ειδικότερα, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας Μαρία Κάλλας διοργανώνει μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στα Χωριά.
Να σημειωθεί ότι αρωγοί στην όλη προσπάθεια στάθηκαν ο Δήμος Καλαμάτας με τη «Φάρις», αλλά και οι επαγγελματίες του πεζόδρομου της Αμφείας, καθώς με το δικό του τρόπο ο καθένας βοηθούν στην πραγματοποίηση του τριημέρου.
Εκ μέρους του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου η Μαρία Κενσαλή ανέφερε ότι αποφασίστηκε φέτος ο Σύλλογος να συνεργαστεί με τα Παιδικά Χωριά SOS και να πραγματοποιήσει το τριήμερο εκδηλώσεων, με μοναδικό στόχο τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες τους.
Στη συνέχεια, μιλώντας για τις εκδηλώσεις, είπε ότι η πρώτη είναι στις 14 Ιουνίου. Πρόκειται για το γνωστό παραμύθι «Το όνειρο θερινής νύκτας», με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τα παιδιά.
Τη δεύτερη μέρα θα δοθεί στον ίδιο χώρο, στις 9.30 το βράδυ, συναυλία με τους CoverBus, ενώ την τρίτη ημέρα θα γίνει μια ακόμα συναυλία, επίσης την ίδια ώρα, αυτή τη φορά με τους Lincoln Avenue. Στις δύο συναυλίες θα υπάρχει δελτίο εισόδου που θα κοστίζει 5 ευρώ, με όλα τα χρήματα να πηγαίνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.
Από την πλευρά της Ομάδας Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα μίλησε η κα Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, που δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανταπόκριση από το Σύλλογο Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, αλλά και για το αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτή τη συνεργασία.
Μιλώντας για το έργο των Παιδικών Χωριών στην Καλαμάτα, το χαρακτήρισε σπουδαίο, ενώ ανέφερε ότι τα παιδιά και οι οικογένειες που ενισχύονται την τελευταία δεκαετία από τα δύο Κέντρα που υπάρχουν στην πόλη χρειάζονται φίλους.
Αναφερόμενη στο δελτίο εισόδου των 5 ευρώ, η κα Κανελλοπούλου το χαρακτήρισε «μια αγκαλιά αγάπης, ένα χαμόγελο για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που ζουν δίπλα μας και έχουν ανάγκη από όλους εμάς».
Τελευταίος μίλησε ο κ. Νίκος Ηλιόπουλος εκ μέρους των καταστηματαρχών του πεζόδρομου της Αμφείας. Όπως είπε, οι επαγγελματίες αμέσως ανταποκρίθηκαν και στήριξαν με χαρά τη συγκεκριμένη δράση.
Όσο για την προπώληση των δελτίων εισόδου, αυτή γίνεται σε όλα τα καταστήματα του πεζόδρομου της Αμφείας, στο Κέντρο Στήριξης Παιδικών Χωριών SOS (Καπετάν Κρόμπα 11), καθώς και μέσω του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.
Π.Μπ.