Παύλος Γερουλάνος: Θα πρέπει να βρούμε τα υλικά για την Κεντροαριστερά του μέλλοντος

Παύλος Γερουλάνος: Θα πρέπει να βρούμε τα υλικά για την Κεντροαριστερά του μέλλοντος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις εκλογές της 26ης Μαΐου  και πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, εκπροσώπησε την κεντρική οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία χθες το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παύλος Γερουλάνος είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ σε μη εκλόγιμη θέση.
Αναφερόμενος στην ομιλία του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τόνισε ότι το πολιτικό διακύβευμα είναι ποια θα είναι η Κεντροαριστερά του μέλλοντος, ποιο θα είναι το στίγμα της και το μήνυμά της για το μέλλον του τόπου. Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, συνέχισε, υπήρξε μια επέλαση των συντηρητικών δυνάμεων που έχουν αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων. Θα πρέπει να υπάρξει μια απάντηση. Ο κ. Τσίπρας απέτυχε. Ο χώρος του Κινήματος Αλλαγής θα πρέπει να βρει τις δικές του απαντήσεις στα παραπάνω προβλήματα.
Ο κ. Γερουλάνος και σε πολύ πρόσφατες τοποθετήσεις ήταν ξεκάθαρος: “Οι ψηφοφόροι περιμένουν από εμάς μια προοδευτική πρόταση, τους την οφείλουμε. Απέναντι στη λαίλαπα της Δεξιάς, πρέπει να υπάρχει μια στιβαρή πρόταση που να δίνει στον Έλληνα μια διέξοδο για την επόμενη μέρα, να ξέρει ότι υπάρχει μια εναλλακτική για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας. Αυτό οφείλουμε να το κάνουμε εμείς. Και θα το κάνουμε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, κοινωνικού κράτους, επιχειρηματικότητας”.
Επίσης, έχει υποστηρίξει ότι “το να φτιάξουμε την Κεντροαριστερά του μέλλοντος πάνω στα θεμέλια που είχε βάλει το ΠΑΣΟΚ πιστεύω θα είναι ο καλύτερος τρόπος. Τις παρατάξεις τις χτίζεις μόνο πάνω σε αρχές και αξίες και αυτά τα έχει εκφράσει μόνο το ΠΑΣΟΚ”.
Τέλος, να σημειωθεί πως υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία είναι ο Μενέλαος Γερονικολός, ο Παναγιώτης Αλευράς, ο Γιάννης Διονυσόπουλος, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Αθηνά Μπλάνα, η Κωνσταντίνα Πιέρου και η Βασιλική Βαρελά.
Α.Π.