Μαύρη Θύελλα: Το “ταξίδι” ξεκίνησε με μεγάλο “διπλό” στο Αιγάλεω (βίντεο)

Μαύρη Θύελλα: Το “ταξίδι” ξεκίνησε με μεγάλο “διπλό” στο Αιγάλεω (βίντεο)

Με Βουκμίροβιτς και Καζβιρόπουλο πέρασε σα “Θύελλα” από το “Σίτι”

Με σπουδαίο διπλό, σ’ ένα γήπεδο, με τη δική του ξεχωριστή ιστορία για την Καλαμάτα, η “Μαύρη Θύελλα” ξεκίνησε με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα της “football league”.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα εμφανώς ανώτεροι από την αντίπαλη ομάδα του Αιγάλεω, ξεκίνησαν δυνατά έχοντας την πρώτη μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Βαγγέλη Αλεξόπουλου την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω Σικαλιάς. Στη συνέχεια ο εξαιρετικός γκολκίπερ της Καλαμάτας Στεφανάκος είπε “οχι” σε διπλό τετ α τετ των επιθετικών του Αιγάλεω και λίγο αργότερα ο μεσοεπιθετικός της “Μαύρης Θύελλας” Βουκμίροβιτς, “πάγωσε” το “Σίτι” όταν με άψογο τελείωμα έκανε το 0-1 στο 29’ λεπτό. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του Α ημιχρόνου, με την Καλαμάτα να έχει επιβάλει στο υπόλοιπο του ημιχρόνου το ρυθμό της και χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα. Ανάλογη ήταν η εικόνα του Β ημιχρόνου με τους παίκτες του Αιγάλεω να καταφεύγουν σε πολύ σκληρό παιχνίδι για να περιορίσουν τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας. Με ένα μαρκάρισμα που “σήκωνε” και απευθείας κόκκινη, ο Μαγκάκης του Αιγάλεω αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Καλαμάτα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ράκιτς, να τελειώσει το παιχνίδι,  που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν το πλασέ του στο 77’ λεπτό πέρασε μόλις άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Ράκιτς, το κατάφερε η άλλη αλλαγή του Βασίλη Βούζα, ο Καζβιρόπουλος, όταν από σέντρα του εξαιρετικού Στεργίδη, ο Ράκιτς σέρβιρε έτοιμο γκολ στον μεσοεπιθετικό της Καλαμάτας , που έκανε το 0-2 στο 90’ ο λεπτό μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με τη σπουδαία νίκη αλλά και εμφάνιση είναι δεδομένο ότι η “Μαύρη Θύελλα” συσπειρώνει τον κόσμο της και το στάδιο της παραλίας αναμένεται να ζήσει “πιένες” του ένδοξου παρελθόντος στις επόμενες αγωνιστικές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη νίκη της Καλαμάτας μέσα στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” την έδρα του Αιγάλεω.