Μπορεί η Wind να έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα ανθρώπους της στην Καλαμάτα για να προσπαθήσουν να δώσουν ένα τέλος στις αντιδράσεις για το 5G, ωστόσο, παρακολουθώντας συζητήσεις, κυρίως στο διαδίκτυο, οι απαντήσεις που δόθηκαν φαίνεται να μην επαρκούν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου ειπώθηκε κάτι που αφορά άμεσα στο Δήμο Καλαμάτας και είναι σαν να του «πετά το μπαλάκι».
Ειδικότερα, ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης, κάλεσε το Δήμο Καλαμάτας να διοργανώσει εκδήλωση-συζήτηση ανοιχτή στον κόσμο, όπου εκπρόσωποι του «Δημοκρίτου» και άλλων αρμόδιων φορέων θα μιλήσουν για το 5G και τις τυχόν επιπτώσεις του.
Ώρα, λοιπόν, ο Δήμος να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μπει τέλος στο όλο ζήτημα και οι δημότες να πάρουν επίσημες και επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις
Π.Μπ.
5G: Η Wind πέταξε το μπαλάκι στο Δήμο Καλαμάτας










