Καλαμάτα: Ακόμη και για ανθρωποκτονία έχει καταδικαστεί ο δράστης της ληστείας στο μίνι μάρκετ


Το Σάββατο έκλεψε, την Κυριακή τον συνέλαβαν
Ένας 37χρονος Έλληνας, γνωστός λόγω του παρελθόντος του στην Αστυνομία, εισέβαλε με όπλο το απόγευμα του Σαββάτου σε μίνι μάρκετ στην οδό Λακωνικής, όπου απειλώντας και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κατάφερε να αποσπάσει από την υπάλληλο περίπου 300 ευρώ.
Όμως, η «χαρά» του δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι αστυνομικοί που είχαν στα χέρια τους βίντεο μέσα από το μίνι μάρκετ, το οποίο κατέγραψε όλες τις κινήσεις του δράστη, κατάφεραν να τον εντοπίσουν το μεσημέρι της Κυριακής.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε να οδηγεί μηχανάκι, το οποίο μάλιστα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, και συνελήφθη για ακόμα μια φορά, αφού- μεταξύ άλλων- έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, καθώς και ληστείες σε ζαχαροπλαστεία στη Θουρία.
Να σημειωθεί ότι η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ ο 37χρονος θα περάσει σήμερα την πόρτα του ανακριτή, αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία.
Π.Μπ.