«Κάν’ το να συμβεί»: Οι ομιλητές έκαναν το κοινό να δει τη ζωή με άλλο μάτι…

«Κάν’ το να συμβεί»: Οι ομιλητές έκαναν το κοινό  να δει τη ζωή με άλλο μάτι…

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στον Πολυχώρο Α49. Εκεί, η ομάδα «Κάν’ το να συμβεί» πραγματοποίησε την πρώτη της δράση και ήταν μια βιωματική συζήτηση, με τους ομιλητές να καθηλώνουν το κοινό.

Ομιλητές που είχαν να διηγηθούν τη δική τους προσωπική εμπειρία και πώς κατάφεραν να την ξεπεράσουν ή να ζουν μαζί με αυτή για πάντα, με απώτερο στόχο να μεταφέρουν στους παρευρισκόμενους τη θετική τους ενέργεια και να τους κάνουν να δουν με άλλο μάτι τη ζωή. Άλλωστε, μότο της εκδήλωσης ήταν «να βρει ο καθένας τη λάμψη που κρύβει μέσα του».

Συγκεκριμένα, ομιλητές ήταν οι: Γιώργος Λαζαρίδης- πρωταθλητής τένις με αμαξίδιο, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος- αθλητής στίβου με τύφλωση, Μιράντα Γκούνη-καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ζέτα Δούκα- ηθοποιός, ιδρύτρια της ΜΚΟ Ανάσα, Βασιλική Τσιρίμπα- παιδαγωγός και εισηγήτρια σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης και Διονύσης Μπουγάς-ψυχολόγος, ιδρυτής της «Μεταμόρφωσις».

Οι παραπάνω, λοιπόν, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ιδρύτριας του «Κάν’ το να συμβεί», Καλλιόπης Χιουτέα, και κατάφεραν να συνεπάρουν το κοινό με τις ιστορίες ζωής τους.

Π.Μπ.