Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για το 2020 θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, οπότε θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Ολοκλήρωση πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου από Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος».
Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Καλαμάτας στο Ο.Τ. 1259, ως προς το χαρακτηρισμό από χώρο Γυμνασίου σε χώρο Δημοτικού Σχολείου.
Επίσης, το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Καλαμάτας για το έτος 2020 και η 3η τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της ΔΕΥΑΚ για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων οδού Αθηνών – Νέας Εισόδου στο τμήμα από Θουρία έως Νέδοντα ποταμό του Δήμου Καλαμάτας, Β΄ Φάση», ως προς τη διάρκεια αυτής.
Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Η πρώτη συνεδρίαση του 2020 την προσεχή Δευτέρα
