Δήμος Τριφυλίας: Άλλαξαν την Επιτροπή Συντήρησης και Επισκευής Οχημάτων και Μηχανημάτων

Δήμος Τριφυλίας: Άλλαξαν την Επιτροπή Συντήρησης και  Επισκευής Οχημάτων και Μηχανημάτων

Δύο από τα τρία μέλη της «κατήγγειλαν» τον αντιδήμαρχο και χθες αντικαταστάθηκαν

Σε αλλαγή της σύνθεσης των μελών της Επιτροπής Συντήρησης και Επισκευής Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργου Δήμου Τριφυλίας, με αντικατάσταση των μελών της, προχώρησε με απόφασή του ο δήμαρχος Τριφυλίας, η οποία φέρει προχθεσινή ημερομηνία.

Η απόφαση με αριθμό 313/2020 και θέμα «Συγκρότηση Επιτροπής Συντήρησης και Επισκευής Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργων του Δήμου Τριφυλίας» δημοσιεύθηκε χθες το μεσημέρι και ώρα 14:52:18 στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: 974ΗΩΗΕ-ΛΟΦ. Τονίζεται ότι τα δύο μέλη της Επιτροπής που αντικαταστάθηκαν είναι εργαζόμενοι του Δήμου Τριφυλίας οι οποίοι με επιστολή τους «κατήγγειλαν» τον αντιδήμαρχο Αντώνιο Βλάχο για αυθαιρεσίες και, ουσιαστικά, παρανομίες.

Οκτώ ημέρες μετά την κατάθεση της επιστολής τους, η οποία πρωτοκολλήθηκε και στην οποία κάνουν γνωστά γεγονότα και καταστάσεις που ισχυρίζονται πως συμβαίνουν στο Δήμο, τα οποία ίσως ο κ. Λεβεντάκης δε γνωρίζει ή του τα μεταφέρουν συνεργάτες του με το δικό τους τρόπο, ο δήμαρχος Τριφυλίας έλαβε απόφαση για την αλλαγή σύνθεσης των μελών της Τριμελούς της Επιτροπής Συντήρησης και Επισκευής Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργων του Δήμου Τριφυλίας.

Να θεωρηθεί απλώς τυχαίο γεγονός η λήψη αυτής της απόφασης δημάρχου μόλις προχθές ή, άραγε, να υποθέσει κανείς ότι σχετίζεται με το γεγονός ότι την «καταγγελία» σε βάρος του αντιδημάρχου Τριφυλίας υπογράφουν τα δύο εκ των μελών της ως άνω Επιτροπής που αντικαταστάθηκαν;

Του Ηλία Γιαννόπουλου