Πριν 94 χρόνια…

Πριν 94 χρόνια…

ΠΡΟΧΘΕΣ το εσπέρας εις την συνοικίαν Ράχες ένεκα προηγουμένων αφορμών ο Κωνσταντίνος Βαλσαμάκης ετραυμάτισεν δια φαλτσέτας εις την αριστεράν ωμοπλάτην την Αντ. Χρ. Χατζηαντωνίου. Ο δράστης δεν συνελήφθη. Η κατάστασις του τραυματισμού είναι σοβαρωτάτη.

-ΕΤΕΛΕΣΘΗΣΑΝ χθες εν Αθήναις και εν ευρεί κύκλω οι γάμοι της Δος Νενέλλας Οικονόμου μετά του Γεωργίου Τσαγγάρη. Παράνυμφος παρέστη ο θείος και ανάδοχος της νύμφης Γαβριήλ Οικονόμου. Εις το ευάρμοστον ζεύγος ευχόμεθα τον βίον ανθόσπαρτον.

-ΛΟΓΩ της παρατηρουμένης κατά τους θερινούς μήνας ελλείψεως ύδατος εις την κοινότητα Γαργαλιάνων, συνελθόν το κοινοτικόν συμβούλιον απεφάσισε την μετάκλησιν ειδικού υδραυλικού μηχανικού προς εξεύρεσιν και άλλων πηγών ύδατος, δι’ αποζημίωσιν δε τούτου εψήφισε πίστωσιν δραχμών 18.000.

-ΤΟ Κοινοτικόν Συμβούλιον Κυπαρισσίας εψήφισε πίστωσιν δραχμών 5.000 δια την επισκευήν των κρηνών της κοινότητος.

-ΣΗΜΕΡΟΝ εορτάζει τα γενέθλιά της η Δις Αριστέα Οικονομοπούλου, κόρη του ηρωικώς πεσόντος εν Μικρά Ασία λοχαγού Αριστ. Οικονομοπούλου. Εις την δίδα Οικονομοπούλου, ως και εις την ευτυχή μητέρα της, ευχόμεθα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.