Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΚΑΤΑ χθεσινόν τηλεγράφημα της Υποδιοικήσεως Χωροφυλακής Κυπαρισσίας ο Βασίλειος Τσότσιος εις το χωρίον Βασιλικό της Περιφερείας του Αστυνομικού Σταθμού Ψάρι, εφόνευσεν εξ αμελείας την σύζυγόν του Αγγέλω, επικινδύνως δε τον αδελφόν του Ιωάννην  μεθ’ ου είχεν έλθη εις λογομαχίαν δι’ ασήμαντον αφορμήν. Ο φονεύς κατά νεώτερον τηλεγράφημα παρουσιάσθη χθες το εσπέρας εις την Αστυνομίαν.

-ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 5ην απογευματινήν ώραν εν Μικρομάνη ο Σπυρίδων Ευστ. Σχινάς ετραυμάτισε την μητέρα αυτού εις το στήθος εξ αιφνιδίας εκπυρσοκροτήσεως του όπλου του καθ’ ην ώραν περιεργάζετο τούτο εντός της οικίας του. Μετά την πράξιν του ετράπη εις φυγήν μη συλληφθείς.

-ΠΡΟΧΘΕΣ περί την μεσημβρίαν εις θέσιν Κοκκινόχωμα της περιφερείας του χωρίου Πιλαλίστρα ο Παναγ. Κυριαζής ή Χανάς εκ του χωρίου Καλογερόραχι εκδικούμενος τον διαπραχθέντα κατά τον μήνα Ιούνιον π.έ φόνον του αδελφού του Γεωργίου γενόμενον εν Πιλαλίστρα παρά των αδελφών Χορταρέα, εφόνευσε τον Γεώργιον Χορταρέαν πυροβολήσας άπαξ κατ’ αυτού δια περιστρόφου. Ο δράστης μετά την πράξιν του ετράπη αμέσως εις φυγήν μη συλληφθείς εισέτι.