Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣΙΝΟΝ τηλεγράφημα του υποδιοικητού Πυλίας ανήγγειλεν εις την διοίκησιν Χωροφυλακής ότι εις το χωρίον Οσμάναγα της Πυλίας εφονεύθη προχθές ο Διονύσιος Παρασκευόπουλος και ετραυματίσθησαν έτεροι δύο. Λεπτομέρειαι δεν αναφέρονται εν τω τηλεγραφήματι ούτε ονόματα δραστών. Δια την διενέργειαν ανακρίσεων ανεχώρησε μεταβαίνον εις Οσμάναγα ο διοικητής της Υποδιοικήσεως Χωροφυλακής.

-ΧΘΕΣ την πρωίαν ανευρέθη εκτεθειμένον παρά την οδόν Ταϋγέτου και έξωθι της κλινικής Αλιφέρη – Κουτσομητοπούλου αρτιγέννητον βρέφος άρρεν, όπερ παρεδόθη υπό της Αστυνομίας εις την Δημοτικήν Αρχήν.

-ΕΙΣ την Αγουλινίτσαν προχθές ο Κ. Μπαλάσκας απεπειράθη να βιάση την Βικτωρίαν Δ. Ξύδη, η οποία ενισταμένη εδέχθη ελαφρά εις τας χείρας τραύματα δια μαχαίρας υπό του αποπειραθέντος ο οποίος και συνελήφθη υπό της Αστυνομίας.

-ΧΘΕΣ υπεβλήθη παρά της Διοικήσεως Χωροφυλακής εις την Νομαρχίαν νέα συμπληρωματική της περί οδών πεζοδρομίων κ.λπ. διάταξις, δια της οποίας απαγορεύεται η κατάληψις τούτων υπό πλανοδίων εμπόρων πωλητών  άνευ αδείας της Αστυνομίας.