Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣ συνελήφθη υπό των αστυνομικών οργάνων ο 15ετής Γ. Φουτάκος, ο οποίος ένοικος τυγχάνων της οικίας του Γ. Κουμουτσέα, αφήρεσεν εξ αυτής διάφορα κοσμήματα και άλλα οικιακά είδη, τα οποία ευτυχώς ανευρέθησαν και κατεσχέθησαν υπό της Αστυνομίας. Ο συλληφθείς κρατείται εις το αστυνομικόν τμήμα, ίνα μετά την ενεργουμένην προανάκρισιν παραπεμφθή εις τον Εισαγγελέα.

-Ο τρελλοβορηάς ηνάγκασε πάλιν τα γλαστρόφυτα να ζητήσουν άσυλον εις τις σόμπες των σπιτιών, των οποίων δεν εννοούν να αποχωρισθούν. Θα επανεμφανισθούν μόνον όταν ο Μποροβίλας θελήση να τα λυπηθή, οπότε θα έχωμεν αφθόνους εκπλήξεις και πάρα πολλάς συγκινήσεις.

-ΑΙ εργασίαι δια την επισκευήν του Γυμναστηρίου εξακολουθούν. Ήδη κατασκευάζονται τα Σουηδικά όργανα, τα οποία θα τοποθετηθούν εντός του υποστέγου, καταλλήλως επισκευασθέντος. Εντός ολίγου θα αρχίση και η ισοπέδωσις του στίβου καθώς και η κατασκευή σκαμμάτων κ.λπ., ούτως ώστε τα μαθήματα της Γυμναστικής και η προπόνησις των αθλητών να γίνεται εν πλήρη εκτάσει. Έπειτα από όλα αυτά το Γυμναστήριόν μας θα παρουσιασθή εφάμιλλον προς τα άλλα.