Πριν 94 χρόνια στην Καλαμάτα

Πριν 94 χρόνια στην Καλαμάτα

ΠΛΕΙΣΤΟΙ καίτοι διήλθον το οξύ στάδιον της γρίππης, εν τούτοις επί μακρόν δεν δύνανται να είπωσιν ότι είναι τελείως απηλλαγμένοι αυτής. Τούτο οφείλεται εις το γεγονός ότι η γρίππη προξενεί εις τον οργανισμόν σοβαράς καταστροφάς, αι οποίαι απαιτούν μακρόν στάδιον αναρρώσεως μέχρις ότου ο οργανισμός επανέλθη εις την φυσικήν του κατάστασιν.

Η μικρά αυτή περίοδος της αναρρώσεως είναι λίαν επικίνδυνος, διότι ενδέχεται να φέρει υποτροπήν τινά της νόσου, ή να γίνη αφορμή νέας επιδημικής ασθενείας, γνωστού όντος ότι αι ασθένειαι προσβάλλουσι κατά προτίμησιν τους αδυνάτους.

ΕΙΝΑΙ λοιπόν απαραίτητον να βραχύνωμεν όσον το δυνατόν τον χρόνον της αναρρώσεως, να τονώσωμεν το συντομώτερον τον οργανισμόν μας, πλουτίζοντες και ανακαινίζοντες το αίμα μας. Προς τον σκοπόν τούτον η χρήσις των καταποτίων Πινκ είναι η πλέον ενδεδειγμένη, διότι φέρει εις ταχύ και θετικόν αποτέλεσμα.

ΤΑ καταπότια Πινκ είναι επίσης αποτελεσματικά εναντίον της αναιμίας, των ενοχλήσεων του στομάχου, της ατονίας των νεύρων, των συνεπειών των πυρετών και νευρασθενείας. Αυτά πωλούνται εις άπαντα τα φαρμακεία προς δρχ. 18 το κυτίον.