Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣ περί την 5 απογευματινήν ώραν παρά τα κρεοπωλεία συνεπλάκησαν και αλληλεκτυπήθησαν οι Στεφανούρης και Γκέκας, ο οποίοι συνελήφθησαν υπό της Αστυνομίας και θα παραπεμφθώσιν εις το αυτόφωρον.

-ΕΙΣ τα εσπεριδοειδή της περιφερείας Αγριλοβούνου ενέσκηψαν αρουραίοι επιφέροντες αληθή καταστροφήν. Προς καταπολέμησιν απεστάλησαν παρά του νομογεωπόνου οδηγίαι εις τον πρόεδρον της κοινότητος.

-ΚΑΤΗΡΤΙΣΘΗ υπό του υπουργείου Συγκοινωνίας επιτροπή εκ των νομομηχανικού, νομογεωπόνου και οικον. Εφόρου Τριφυλίας δια την αναγκαστικήν απαλλοτρίωσιν ποσότητος ύδατος εκ της εις την κοινότητα Γαργαλιάνων ανηκούσης πηγής Καλλιαστής δια την ύδρευσιν της κοινότητος Μαραθουπόλεως.

-ΕΙΣ την Κυπαρισσίαν προχθές δια λόγους οικογενειακούς ο Γ. Πολυχρονόπουλος ετραυμάτισε σοβαρώς δια ράβδου εις την κεφαλήν την σύζυγόν του Κατίναν. Συλληφθείς υπό της Αστυνομίας παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΕΙΣ θέσιν Λακοθέλο της Περιφερείας Αετού ο Αθ. Φωτόπουλος ετραυμάτισε θανασίμως δια μαχαίρας τον Φωτ. Ρέμπελον δι’ αγνώστους λόγους. Ο δράστης δεν συνελήφθη, τραπείς εις φυγήν μετά την πράξιν του.