Μήνυμα του δημάρχου Μεσσήνης για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα του δημάρχου Μεσσήνης για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αναφέρει: «Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα, εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία. 

Αυτή η εξεταστική διαδικασία, μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες φέτος για τους μαθητές μας, είναι μία πρώτη σημαντική μάχη στη ζωή τους, που θα επιβραβεύσει την προσπάθεια και το ταλέντο τους και θα επηρεάσει τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Χωρίς άγχος, με υπομονή και αισιοδοξία, οι προσπάθειές τους θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι των μαθητών και να αποτελέσουν την απαρχή μιας ανοδικής πορείας στη γνώση. Αρκεί να είναι πάντα μαχητικοί, αισιόδοξοι και να μην εγκαταλείπουν τους στόχους και τα όνειρά τους, γιατί μία μόνο μάχη δεν μπορεί να καθορίσει όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Οι υποψήφιοι φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι το μέλλον του τόπου μας και έχουν την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των γονιών τους, των εκπαιδευτικών τους και όλων μας. Ολόθερμες ευχές για καλή επιτυχία!»