Το Δώρο 2 κυκλοφορεί – Κερδίστε το βιβλίο

Το Δώρο 2 κυκλοφορεί – Κερδίστε το βιβλίο

Από το πρωί της Τρίτης το αναγνωστικό κοινό της Καλαμάτας θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει το Δώρο 2 από τα ράφια του Βιβλιόπολις.
Το «Θάρρος», σε συνεργασία με το Βιβλιόπολις, θα δώσει ένα αντίτυπο του βιβλίου υπογεγραμμένο από το συγγραφέα σε έναν τυχερό αναγνώστη.
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί  μόνο μέσω του Instagram πατήστε εδώ


Λίγα λόγια για το βιβλίο
«Ένα τσικ μπορεί να απέχει η ζωή που ζεις από αυτή που ονειρεύεσαι.

Μικροί παίζαμε τραμπάλα. Μια τραμπάλα είναι η ζωή. Ποτέ δεν ισορροπεί. Είτε γέρνει προς τα εδώ είτε προς τα εκεί. Είτε γέρνει εκεί που θες είτε εκεί που δεν θες. Κι όμως ένα τσικ μπορεί να είναι αυτό που θα τη γείρει από την άλλη.

Ένα πρωινό περπάτημα, ένα καλό βιβλίο, μια απρόσμενη αγκαλιά, ένα ξαφνικό κοίταγμα, ένα “σ’ αγαπώ” μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ολόκληρης ζωής.

Όταν είσαι ανάμεσα στο να το κάνεις ή να μην το κάνεις το τσικ, πάντα να το κάνεις. Δεν θα μάθεις ποτέ ποιο τσικ είναι αυτό που θα σου αλλάξει τη ζωή αν δεν το κάνεις».

– Στέφανος Ξενάκης

Μετά το εκδοτικό φαινόμενο Το Δώρο και το bestseller Κάπταιν, ο Στέφανος Ξενάκης επιστρέφει με Το Δώρο 2.

Γιατί προσπερνάμε τα δώρα που προσφέρει τόσο απλόχερα η ζωή; Στο Δώρο 2, o Στέφανος Ξενάκης απαντά άμεσα και τρυφερά στο παραπάνω ερώτημα και ξετυλίγει μέσα από απλές καθημερινές ιστορίες έναν άλλο τρόπο θέασης της ζωής.

Πιο μαγικό, πιο συναισθηματικό, πάνω από όλα όμως πιο ανθρώπινο.