Φιλιατρά: Σήμερα απολογείται 29χρονος Σουδανός που μηνύθηκε για αρπαγή ανηλίκου

Φιλιατρά: Σήμερα απολογείται 29χρονος Σουδανός  που μηνύθηκε για αρπαγή ανηλίκου

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 29χρονος Σουδανός εργάτης γης στα Φιλιατρά που μηνύθηκε από γονείς ανήλικου κοριτσιού ότι αποπειράθηκε να το αρπάξει στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της μητέρας του τρεισήμισι ετών κοριτσιού, έπαιζε με άλλα παιδάκια όταν αντιλήφθηκε ότι ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει κι αποπειράθηκε να το αρπάξει από τον ώμο, ενώ η ίδια επενέβη αστραπιαία. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας, ενώ ενημερώθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης. Οι γονείς με το κοριτσάκι μετέβησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας, όπου υπέβαλaν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου στον αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στh χώρα και εργάζεται στα Φιλιατρά.

Ο ίδιος αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το κορίτσι. Το Σάββατο οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται, καθώς φαίνεται να έχει πολλά «κενά» σημεία, ενώ άγνωστο είναι εάν μόνο ο ισχυρισμός της μητέρας μπορεί να θεωρηθεί ως αδιάσειστο στοιχείο για να σταθεί τόσο σοβαρό κατηγορητήριο.