«Επίθεση» με νερό στον Νίκο Χαρδαλιά

«Επίθεση» με νερό στον Νίκο Χαρδαλιά

Επίθεση με νερό δέχτηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς την ώρα που γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θ. Καράογλου. Πρωταγωνίστρια του επεισοδίου, μία αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, γνωστή στη Θεσσαλονίκη για αντίστοιχες συμπεριφορές.

Θύμα επίθεση με… νερό έπεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη γνωστή Θεσσαλονικιά –αυτοαποκαλούμενη– παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όταν η γυναίκα  αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Σύμφωνα πάντα με το grtimes.gr, αυτή αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό, αρχικά με φιλική διάθεση και ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την γυναίκα  και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τελικά θα συλληφθεί.

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα.

Πριν λίγο καιρό είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού του κοροναϊού, ενώ viral είχε γίνει και η αντιπαράθεσή της επίσης με αστυνομικούς, στον Λευκό Πύργο, στην αρχή της καραντίνας, ενώ μάλιστα ήταν μαζί της ο ανήλικος γιος της.
tanea.gr