«Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας η ΩΜΕΓΑ ΑΒΕΕ

«Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας η ΩΜΕΓΑ ΑΒΕΕ

«Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας αναδείχθηκε η ΩΜΕΓΑ στην 17η εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2020, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

To σημαντικό βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΩΜΕΓΑ, Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε: «Από το 1965 που ξεκινήσαμε, είχαμε ως στόχο να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και επιτυγχάνουμε με την προσήλωση όλων μας σε αυτόν το στόχο. Οι καιροί απαιτούν επιμονή και προσπάθεια. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και η διάκριση αυτή αποτελεί για εμένα και τους ανθρώπους μου επιβράβευση και κίνητρο».

Η εταιρεία ΩΜΕΓΑ είναι εξειδικευμένη στο ρύζι και στο όσπριο και διαγράφει επιτυχημένη πορεία στην αγορά, υιοθετώντας σύγχρονες, καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, αλλά και με υλοποίηση της φιλοσοφίας της για προσφορά ποιοτικού προϊόντος με σεβασμό στις παραδοσιακές αξίες, τον άνθρωπο και τη φύση.

Άλλωστε, διαχρονικά επένδυσε στην ανάπτυξη πλήρους γκάμας στις κατηγορίες του ρυζιού και του οσπρίου και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε άλλες κατηγορίες τροφίμων, όπως η ζάχαρη, το άμυλο αραβοσίτου και τα δημητριακά, ενώ σημαντική είναι και η επένδυση στον κλάδο των ειδών για κατοικίδια, στον οποίο επίσης κατέχει σημαντική θέση.

Στην εκδήλωση βράβευσης παρευρέθησαν οι εκπρόσωποι των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της χώρας και οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Οι δε συμμετέχοντες εξέπεμψαν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.