Οριστικό «λουκέτο» στην Πειραιώς των Φιλιατρών -Ενημέρωση καταθετών με sms

Οριστικό «λουκέτο» στην Πειραιώς των Φιλιατρών  -Ενημέρωση καταθετών με sms

Οριστικό «λουκέτο» βάζει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στο κατάστημα Φιλιατρών από τις 3 Αυγούστου. Θυμίζεται πως στα τέλη Μαΐου ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών είχε αντιδράσει σε «προσωρινή αναστολή» λειτουργίας του καταστήματος από τις 16 Μαρτίου, ενώ ήδη από το Νοέμβριο είχε υποβαθμιστεί η λειτουργία του σε μόνο τρεις μέρες.

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, έχοντας αναπτυχθεί έντονη συζήτηση περί παύσης λειτουργίας του καταστήματος από την 1η Νοεμβρίου (σ.σ. αντί της 26ης Σεπτεμβρίου όπως είχαν ενημερωθεί επαγγελματίες των Φιλιατρών – καταθέτες της τράπεζας), προέβη σε δημόσια παρέμβαση ο δήμαρχος Τριφυλίας μέσα από το λογαριασμό του συνδυασμού του στο facebook, με δημοσίευση ενημερωτικής επιστολής του, στην οποία τονιζόταν: «Σας ενημερώνω, λοιπόν, πως μετά προσωπική επαφή που είχα με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της Τραπεζας Πειραιως, με διαβεβαίωσε πως το Κατάστημά της στα Φιλιατρά δε θα κλείσει οριστικά, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Αντίθετα, θα παραμείνει σε λειτουργία, εξυπηρετώντας τους πελάτες του και όχι μόνο, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή εκάστης εβδομάδας…».

Χθες εστάλησαν sms από την τράπεζα αναφέροντας ότι από τις 3 Αυγούστου το κατάστημα επί της κεντρικής πλατείας μεταφέρεται επί της Ελ. Βενιζέλου 47 στην Κυπαρισσία, προκαλώντας αντιδράσεις με δημοσιεύσεις και καυστικά σχόλια στα social media.

Του Ηλία Γιαννόπουλου