Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ και εις την πόλιν μας δια του κεντρικού Πρακτορείου των εφημερίδων, το νέον τεύχος του από τριετίας ανελλιπώς εκδιδομένου εν Αθήναις ελληνικού κινηματογραφικού περιοδικού «Κινηματογραφικός Αστήρ», με ύλην ως πάντοτε πλουσίαν και ενδιαφέρουσαν. Συνιστάται ιδιαιτέρως εις τους διευθυντάς των κινηματογράφων και τους θαυμαστάς της τέχνης.

-ΕΙΣ τον Αμερικανικόν Κινηματογράφον απωλέσθησαν επίχρυσα φας α μαιν μυωπικά με μικράν αλυσίδα ανήκοντα εις την κυρίαν Ντόκου, διευθυντού της Εθνικής Τραπέζης. Ο ευρών ας το φέρη την κυρίαν και θα αμειφθή.

-ΤΟ Κοινοτικόν Συμβούλιον Μεσοχωρίου δια ψηφίσματός του εκφράζει ευχήν, όπως εφαρμοσθή και εις την κοινότητα ο νόμος περί Κυριακής αργίας και εορτών.

-ΤΟ Κοινοτικόν Συμβούλιον Φιλιατρών εξέφρασεν ευχήν προς το υπουργείον των Εσωτερικών όπως καταργηθή δια την κοινότητα ο νόμος περί Κυριακής αργίας.

-ΣΗΜΕΡΟΝ η Φιλαρμονική θα παιανίση εν τη πλατεία του Κινηματογράφου ώραν 6ην μ.μ. εκτελούσα το εξής πρόγραμμα: 1) Μάρτσια Καν Τετέν 2) Φοξ – Τροτ Φαραώ, 3) Καλίφης της Βαγδάτης, 4) Καβαλερία Ρουστικάνα, 5) Βαλέντσια, 6) Μάρτσια.