Γαργαλιάνοι: Ο κόσμος με χαρά αγκάλιασε το Εκπτωτικό Διήμερο του Εμπορικού Συλλόγου!

Γαργαλιάνοι: Ο κόσμος με χαρά αγκάλιασε το Εκπτωτικό Διήμερο του Εμπορικού Συλλόγου!

Με επιτυχία στέφθηκε το Εκπτωτικό Διήμερο του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων καθώς ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε με χαρά την πρωτοβουλία!

Φέτος λόγω κορωνοϊού ματαιώθηκε η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», για την οποία ο Σύλλογος προετοίμαζε πολλές εκπλήξεις, θέλοντας όμως να προσφέρει από την αγάπη του στους καταναλωτές που στηρίζουν την τοπική αγορά και οικονομία, ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του Εκπτωτικού Διημέρου, την Παρασκευή και το Σάββατο, στα καταστήματα της πόλης με μεγάλες προσφορές κι εκπλήξεις!

Τηρώντας, ασφαλώς, τα μέτρα προστασίας για περιορισμό διασποράς του νέου κορωνοϊου, με μάσκες, αποστάσεις και υγιεινή με αντισηπτικά σε όλα τα καταστήματα!

Η ιδιαιτερότητα των μέτρων προστασίας δε στάθηκε εμπόδιο στην κίνηση στην τοπική αγορά και τα εμπορικά καταστήματα, η οποία το διήμερο ήταν αυξημένη με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία του Συλλόγου, να απολαμβάνει τις βόλτες του στην αγορά και την πόλη και να κάνει τα ψώνια του σε ασυναγώνιστες τιμές!

«Ο κόσμος, για ακόμα μια φορά, με μεγάλη χαρά αγκάλιασε το κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου στο διήμερο μεγάλων προσφορών!
Έκανε τα ψώνια του στην αγορά των Γαργαλιάνων τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας με μια νότα θετικής ενέργειας, που μας έκανε όλους να βλέπουμε θετικά τη νέα σεζόν και να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό σε ό,τι κάνουμε για την τόνωση της αγοράς που κρατάει την πόλη μας ζωντανή και λαμπερή όπως της αξίζει», τόνισε στο «Θ» για το Εκπτωτικό Διήμερο η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Κωνσταντίνα Γκλιάτα!

Του Ηλία Γιαννόπουλου