Football League: Παρέδωσαν τις σφραγίδες στον Αυγενάκη – Αναβολή όλων των φιλικών

Football League: Παρέδωσαν τις σφραγίδες στον Αυγενάκη – Αναβολή όλων των φιλικών

H Football League έκανε πράξη την απόφασή της και σε μια απρογραμμάτιστη κίνηση παρέδωσε χθες τις σφραγίδες των ομάδων στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη. Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ και ανάμεσά τους οι Γιώργος Ράλλης και Κώστας Παπασταμάτης εκ μέρους της Καλαμάτας βρέθηκαν στη ΓΓΑ για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, χωρίς ωστόσο να συναντήσουν τον υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος ήταν στη Βουλή για τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου. Έτσι, τριμελής επιτροπή της FL παρέδωσε τις σφραγίδες των ομάδων της κατηγορίας στην γραμματέα του υφυπουργού Αθλητισμού.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού. Από πλευράς FL τονίστηκε πως περιμένουν να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για την αναδιάρθρωση , ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και σχετική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναβολή όλων των φιλικών
Σε συνέχεια των παραπάνω, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτας:
Τα 22 μέλη του Συνεταιρισμού ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων φιλικών αναμετρήσεων, αναστέλλουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις έως την τελική τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την δημιουργία μιας ΕΝΙΑΙΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ.

Συνεπώς ο προγραμματισμένος για αύριο φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Πάμισο αναβάλλεται.