ΙΕΚ ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

ΙΕΚ ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Ξεκίνησαν χθες οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για το 2020-2021 και θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 04/09/2020, ώρα 23.59.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.gov.gr. Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr – Εκπαίδευση – Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο – Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ – ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr, στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις».

Ειδικότητες

Όσο για τις ειδικότητες  που θα λειτουργήσουν  στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2020-2021 είναι οι εξής:

1. Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών (α’εξ.)

2. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα -Web designer-Developer/Video Games) (α’εξ.)

3. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF) (α’εξ.)

4. Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων (α’εξ.)

5. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας  (γ’ εξ.)

6. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης (γ’εξ.)

7. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ (γ’ εξ.)

8.  Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων (γ’ εξ.)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.oaed.gr/spoudastes έως 20/9/2020.

Δικαίωμα εγγραφής στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου, καθώς και οι απόφοιτοι ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, ενώ στο Γ’ εξάμηνο κατάρτισης έχουν οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Σπουδών, ΤΕΛ, ΕΠΛ αντίστοιχης ειδικότητας, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Πληροφορίες κάθε Πέμπτη 8.30-13.30 στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καλαματας:  Εθν. Οδός Καλαμάτας – Αθήνας, Ασπρόχωμα, τηλ. 2721099624 και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στο portal του ΟΑΕΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.oaed.gr στις σημαντικές ανακοινώσεις, καθώς και στη διεύθυνση: http://www.oaed.gr/spoudastes.