Πρόκριση εκτός έδρας για Μάνη, Ομόνοια, στην παράταση πέρασε από την Κορώνη το Διαβολίτσι

Πρόκριση εκτός έδρας για Μάνη, Ομόνοια, στην παράταση πέρασε από την Κορώνη το Διαβολίτσι

Εκπλήξεις και αρκετά διπλά επεφύλασσε η β’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 13/9 με τον αγώνα Ηρακλής -Αστέρας Αρφαρών, στο γήπεδο Π. Μπαχράμης, όπου οι κυανόλευκοι της Καλαμάτας πήραν την πρόκριση με 3-2 .

Μετά την Εράνη που πήρε επεισοδιακό 2πλό πρόκρισης μέσα στην Καλαμάτα επί του Πανθουριακού, η ΑΕ Μάνης πέρασε νικηφόρα το απόγευμα από τον Μελιγαλά, αποκλείοντας τον Εθνικό στην έδρα του, ενώ ο Ολυμπιακός Ανάληψης δεν χάρηκε για πολύ την μεγάλη επιτυχία κόντρα στον Πάμισο, γνωρίζοντας σήμερα τον αποκλεισμό μέσα στη Μεσσήνη από την Ομόνοια.

«Σκούρα» τα βρήκε ο ΑΟ Διαβολιτσίου στην Κορώνη, όπου η λήξη του 90λέπτου τον βρήκε ισόπαλο με 1-1 με τον τοπικό Ακρίτα, όμως η ομάδα των Αλέξη Μαντζούνη-Γιάννη Αντωνόπουλου πήρε τη νίκη πρόκριση στην παράταση με 3-1, εξαργυρώνοντας την υπεροχή μιας κατηγορίας (Γ’ Εθνική).

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας προκρίθηκε στην έδρα του με 2-0 επί του Νέου Άρι, ενώ το Δώριο έκαμψε με 3-2 την αντίσταση της Λογγάς και συνεχίζει στους 8, μαζί με τις υπόλοιπες σημερινές νικήτριες και τον Απόλλωνα Καλαμάτας που πήρε εύκολα το εισιτήριο το Σάββατο απέναντι στον ΑΟ Σπερχογείας.


Αποτελέσματα β’ φάσης
Εθνικός Μελιγαλά – Α.Ε. Μάνης 0-1
ΑΟ Κυπαρισσίας – Νέος Άρις 2-0
Α.Ο. Δωρίου – Α.Ε. Λογγάς 3-2
Ολυμπιακός Ανάληψης – Ομόνοια 0-1
Ακρίτας Κορώνης – Α.Ο. Διαβολιτσίου 1-3 παρ. (1-1 κ.α.)
Απόλλων-ΑΟ Σπερχογεία 6-0
Πανθουριακός-Εράνη 1-2