Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ εις τας φυλακάς Κυπαρισσίας ο υπόδικος Φώτιος Λαμπρόπουλος ενώ επρόκειτο να μεταφερθή εις το Πλημμελειοδικείον απεπειράθη ν’ αυτοκτονήση εντός του αφοδευτηρίου των φυλακών αποκόψας δια σουγιά το εξωτερικόν μέρος της καρωτίδος του λαιμού του, εγένετο όμως αντιληπτός υπό των χωροφυλάκων και ημποδίσθη να συνεχίση την απόπειραν. Ο αποπειραθείς ουδένα διατρέχει κίνδυνον.

-ΕΙΣ θέσιν Μονοπάτι της περιφερείας Βασιλικού και εντός της αμπέλου του Παναγ. Ανδρούτσου ο δεκαεπταετής υιός του Ευστάθιος εφόνευσεν εξ αμελείας τον συνομίλικόν του Ιω. Ευστ. Τσατσόπουλον εξ άνω Βασιλικού δια περιστρόφου. Ο δράστης παρουσιασθείς εις την Αστυνομίαν παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

-ΧΘΕΣ ενώπιον του Κακουργιοδικείου εξεδικάσθη η υπόθεσις του εκ Μήγας Γυθείου Βασιλείου Κικίλια, κατηγορουμένου επί πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου και παραποιήσει σφραγίδος. Συνήγοροι παρέστησαν οι Ν. Κάρτσωνας και Ν. Φλέσσας. Ο κατηγορούμενος κατεδικάσθη εις φυλάκισιν 11 μηνών, ως διατελέσας όμως εν προφυλακίσει, απελύθη λόγω των διαταγμάτων αμνηστείας.